سه دهه تجربه در صنعت نان کشور
شروع فعالیت از سال 1368
کارگاه صنعتی اصفهان شریف بعنوان یکی از پیشکسوتان مکانیزه کردن صنعت پخت نان کشور ، فعالیت خود را از سال 1368 در اصفهان آغاز نمود . این کارگاه تولیدی با سه دهه تجربه ارزشمند ، هم اینک بعنوان یکی از خوش نام ترین تولید کنندگان دستگاههای پخت نان سنتی در ایران با مدیریت آقایان کیانی و ابراهیمی مشغول بکار می باشد .
استقبال از محصولات و افزایش تولید
دهه 70 تا 80
اولین تولیدات کارگاه صنعتی اصفهان شریف ، دستگاه خمیرگیر بود که از نظر مشخصات فنی مانند حجم و قدرت در انواع مختلف تولید می شد . در ابتدا محصولات تولیدی کارگاه صنعتی اصفهان شریف در استان اصفهان توزیع می گردید . اما بدلیل کیفیت و رضایت مشتریان ، فروش محصولات تولیدی به دیگر شهرها و نقاط کشور گسترش یافت و به این ترتیب توسعه تولیدات کارگاه صنعتی اصفهان شریف در دستور کار مدیریت قرار گرفت و به طبع آن کارگاه به مکان فعلی انتقال یافت .
استقبال از محصولات و افزایش تولید
دهه 70 تا 80
اولین تولیدات کارگاه صنعتی اصفهان شریف ، دستگاه خمیرگیر بود که از نظر مشخصات فنی مانند حجم و قدرت در انواع مختلف تولید می شد . در ابتدا محصولات تولیدی کارگاه صنعتی اصفهان شریف در استان اصفهان توزیع می گردید . اما بدلیل کیفیت و رضایت مشتریان ، فروش محصولات تولیدی به دیگر شهرها و نقاط کشور گسترش یافت و به این ترتیب توسعه تولیدات کارگاه صنعتی اصفهان شریف در دستور کار مدیریت قرار گرفت و به طبع آن کارگاه به مکان فعلی انتقال یافت .
افزایش تنوع محصولات تولیدی
دهه 80 تا پایان دهه 90
مدیریت کارگاه صنعتی اصفهان شریف با افزایش تقاضا و نیاز به مکانیزه نمودن کلیه بخشهای تولید نان در نانوائی ها ، تصمیم به تولید دیگر دستگاههای مورد نیاز در خط تولید نان سنتی و ماشینی ایرانی نمود بطوریکه با استفاده از دانش مهندسان و کارگران با تجربه ، هم اینک دستگاه های ذیل در این کارگاه تولید می گردد :
- تنور دوار نانوائی در 4 سایز
- چانه گیر (تکه کن خمیر) پیستونی و معمولی
- خمیر پهن کن نانوائی
- خمیرگیر نانوائی
- خمیرگیر (خمیر همزن)
- خمیر پهن کن اتوماتیک
- خمیر پهن کن پیتزا